Budapest Főváros Városépítési Tervező Kft.

Komplexen a minőségi településfejlesztésért

Budapest

Közlekedés- és közműtervezési Iroda

Munkáink

Mobilak vagyunk!

A Közlekedéstervezési Iroda fontos szerepet tölt be a BFVT Kft. településtervezési tevékenységében, hozzájárulva a cég tervezői komplexitásához. Ugyanakkor altervezőként rendszeresen közreműködik más cégek településtervezési munkáinak elkészítésében is.
Az Iroda a településtervezés keretein belül – Budapesten és az ország más telpülésein egyaránt – településfejlesztési koncepciók, integrált városrendezési strartégiák, településszerkezeti tervek, helyi építési szabályzatok és szabályozási tervek, területrendezési tervek közlekedési munkarészeit készíti.

Az Iroda másik meghatározó tevékenységi köre az útépítési engedélyezési-kiviteli tervek készítése. A tervezési tevékenységünk kiterjed utak, csomópontok, parkolók, üzemanyagtöltő állomások, parkolóházak és mélygarázsok, kerékpár és gyalogos utak tervezésére, engedélyeztetésére.
Generál tervezőként jelentősebb infrastruktúra fejlsztési tervek (útépítés, forgalomtechnika, csatorna, víz, gáz, elektromos tervezés) készítésének koordinálását is végezzük.
A fentieken túlmenően az Iroda egyéb, önálló közlekedéstervezési tevékenységet is folytat parkolási rendeletek, közlekedési hatásvizsgálatok, önálló közlekedésfejlesztési tervek, koncepciók, tanulmányok, költségbecslések készítésével.

Munkatársaink

  • Pető Zoltán vezető tervező, irodavezető 317-3479