Budapest Főváros Városépítési Tervező Kft.

Komplexen a minőségi településfejlesztésért

Budapest

Közlekedés- és közműtervezési Iroda

Munkáink

Mobilak vagyunk!

Az Iroda fontos szerepet tölt be a BFVT Kft. településtervezési tevékenységében, hozzájárulva a cég tervezői komplexitásához. Ugyanakkor altervezőként rendszeresen közreműködik más cégek településtervezési munkáinak elkészítésében is.
Az Iroda a településtervezés keretein belül - Budapesten és az ország más településein egyaránt - településfejlesztési koncepciók, integrált városrendezési stratégiák, településszerkezeti tervek, helyi építési szabályzatok és szabályozási tervek, területrendezési tervek közlekedési és közmű munkarészeit készíti.

Az Iroda másik meghatározó tevékenységi köre az útépítési engedélyezési-kiviteli tervek készítése. A tervezési tevékenység kiterjed utak, csomópontok, parkolók, üzemanyagtöltő állomások, parkolóházak és mélygarázsok, kerékpár és gyalogos utak tervezésére, engedélyeztetésére.
Generál tervezőként jelentősebb infrastruktúra fejlesztési tervek (útépítés, forgalomtechnika, csatorna, víz, gáz, elektromos tervezés) készítésének koordinálását is végezzük.
A fentieken túlmenően a közlekedéstervezési csoport egyéb, önálló közlekedéstervezési tevékenységet is folytat, közlekedési hatásvizsgálatok, önálló közlekedésfejlesztési tervek, koncepciók, tanulmányok, költségbecslések készítésével.

A Közműtervezési csoport munkája fontos szerepet tölt be az élhető város megteremtéséhez nélkülözhetetlen innovatív városüzemeltetési háttérrendszer megtervezésében és megteremtésében.

Munkatársaink

  • Pető Zoltán vezető tervező, irodavezető 317-3479
  • Orosz István vezető tervező, közmű csoportvezető 318-3063